pondělí 22. března 2010

Do you want to try?

MANHWA
Autor:  Cha, Kyung Hee
Žánr je to:  Comedy, Drama, Romance, School Life, Shoujo, Tragedy

Do you want to try? je korejská Manhwa, kterou jsem si jen tak přelouskala za odpoledne. Prostě to vypadalo na mírnější oddechovku a defakto tak i bylo, i když čekala jsem od této Manhwy daleko víc.


Děj je poměrně jednoduchý. Holka urazí nejžádanějšího a nejnebezpečnějšího kluka v okolí. On ji nepotrestá, ale naopak se na radu svého kamaráda holky zeptá, jeslti mu bude fingovat přítelkyni, protože se potřebuje zbavit jedné svojí bývalky. 

-----------------------------------[SPOILER]-----------------------------------
Holka nemá moc na výběr a tak souhlasí. Všechny holky jí toho kluka závidí a dělají jí nepříjemnosti, kluk se k ní chová nemožně, ale samozřejmě, že se do sebe zamilujou. I když hodně jim v tom pomáhá ten klukův kamarád. Pak je tu ještě klasická zápletka ala ctitel a ještě k tomu největší nepřítel toho kluka. Prostě klasika.

Jediné, co zavánělo něčím trochu zvláštnějším, byl vztah holky a jejího bratra. Vypadalo to, že bráška je do ní zamilovanej, ale nakonec z toho absolutně nic nebylo.

A ta tragédie? Holka má kostlivce ve skříni, někdo ji kdysy dávno surově napadl. Má kvůli tomu noční můry. Toho napadení byl svědkem právě ten tajuplný kamarád, ale nemohl jí zachránit , protože zrovna byl zfetovaný. Měl výčitky a teď se to snaží napravit a když se mu to konečně povede, tak se pokusí zabít, rozmyslí si to, ale už je pozdě a má nehodu na motorce. A to je vše.
-----------------------------[KONEC SPOILERU]-----------------------------  

Prostě žádné velké překvapení se nekoná. Ale kresba poměrně pěkná, takže kdo si chce zaslintat nad klukama může.

Hlavní hrdinka

 Hlavní hrdina

Jeho sok :-)

A tady ještě kamrád, který je dal dohromady...

Trochu problém u korejské Manhwy mám se čtením.. Je těžké se najednou přeorientovat a zas číst z leva do prava. A pak ještě ty jména hlavních hrdinů jsou poměrně šílené a hodně si podobné. Zlatá japonština.

Ale kdo má chuť na slaďák ať si to přečte. Má to jinak hodně dobré hodnocení třeba tady:
Online číst můžete zde na MangaFox:

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...