pátek 16. července 2010

Amagami SS epizoda 03


Tak to už se mi hooodně dlouho nestalo abych se tak moc u anime nasmála... tahle epizoda byla fakt takový nářez, že to sem zkrátka musím postnout. 

Ve druhém dílu se odehrávalo takřka to samé co v prvním. Jen se tam prohlubovaly informace o některých charakterech a Tachibana se snaží kamarádit s Morishimou, ale moc mu to nejde. Pořád je do ní zamilovaný a na konci druhého dílu se jí vyzná opět z lásky a ona ho přímo neodmítne a dokonce mu dá pusu na čelo a to je vše.

Třetí díl byl ale opravdu originální, zábavný a kupodivu i uvěřitelný... jo, je to tak, prostě trefili se i do mého ujetého vkusu :-D Takže tady je děj:

Po třetím díle se Tachibana usmívá jak měsíček na hnoji...

Tachibana se kupodivu začíná trochu chovat, že má i nějaký ty koule a sanží se Morishimu pro sebe získat, ale jde na to až moc s velkou upřímností ala naivní blbeček. Takže si vysloveně řekne o další pusu na čelo. Morishima samozřejmě odmítne. Jenže je hravá(dokonce ještě víc než já :-) ) a nedá jí to, tak mu řekne, že tentokrát on může dát pusu jí a kamkoli chce...

Tady je už z Tachibany klasický nadržený puberťák, a Morishima je zas potvůrka, co má ráda zábavu a strašně ráda trápí kluky....Co z toho vznikne? Na poslední chvíly má podmínku, že samozřejmě ji nemůže dát pusu na rty, ale někam jinam.. No, čekala jsem v rámci anime nějakou nevinnou pusu na tvář a to si myslím, že Morishima taky... jenže hádejte jaký místo si tedy Tachibana nakonec vymyslí....podkolení jamku :-D :-D. 

Líbání podkolení jamky :-D :-D

Umírala jsem smíchy už jen při asociaci, jak na tenhle nápad přišel...jenže pak, když ještě ukázali, jak to provádí, jsem se už musela válet smíchy po podlaze...prostě fakt jako když dva puperťáci poprvé zkouší něco nového... a tady pěkně ujetého...Tachibana si hrál totiž na psa :-D A to fakt geniálně :-D Další záplava smíchu byla, když na něj zabralo až slovo "OSUVARI!" (všichni, co sledovali Inuyashu už určitě vědí...znamená to samozřejmě SEDNI!). 

SEDNI !!!

Musím ocenit, že ten kluk fakt kápl na to, jak holčinu typu Morishima něčím upoutat. Jít na ni přes zvířátka byl chytrý tah :-D

Ale zábavy ještě nebyl konec.Morishima chce být jeho zhýčkané koťátko...a to, že Tachibana je o rok mladší řeší jen chvilku. Při nejlbižší příležitosti se na něj vrhne a požaduje po něm neobyčejný oběd. Kdo už odhadl Tachibanu, tak si nepředstavuje pod tím jídlo o deseti chodech ani nic exotického. Jídlo je obyčejné, ale  Tachibana pro Morsimu vytvoří u toho drama. Budou si totiž hrát na únosce a jeho oběť :-D
 
Přestavte si tedy obyčejnou školní jídelnu plnou normálních studentíků a tam holčinu s rukama za zády, jako že je má spoutané, která škemrá o jídlo týpka naproti ní. On si zas k tomu hraje na velkého pána, co ji má ve své moci a krmí jí lžící :-D :-D prostě pohled k nezaplacení :-D 

 Prosím, prosím, dejte mi najíst...


Sice tady jsem vám převyprávěla to nejdůležitější z děje, ale rozhodně doporučuju i zkouknout. Je to výborně naanimovaný a prostě musí se to vidět na vlastní oči...ne jen takhle zprostředkovaě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...